Blogpostajánló – Archív 2.

Blogok, amelyekből blogbejegyzést ajánlok:

BLOG * komplex blog » Keresőoptimalizálás, SEO blog

A friss bejegyzések a blogpostajánló oldalunkon találhatóak.

A korábbi blogbejegyzések pedig a blogpostajánló archív1 oldalunkon találhatóak.

Duguláselhárítás Budapesten

» Mosdódugulás és automata leeresztőszelep

A dugulások gyakori oka a mosdó helytelen használata. Mert milyen is az ember, arcmosás közben hullik róla fű-fa-virág, fogmosáskor pedig nem átallja a fogrém tubusát is belegyömöszölni a mosdó lefolyó rácsai közé. Ezért is szép duguláselhárítónak lenni, mert mennyi minden találhat a mester a mosdó szifonjában, a zuhanyzóban, a WC-ről már nem is beszélve. Gyűrű, óra, zsebrádió, nyaklánc, lovaskocsi – na, jó, az utóbbinak csak a kicsinyített aranyból készített változata.

Szóval a mosdóval jó lesz duguláselhárításilag óvatosan bánni!

» Dugulások megelőzése szennyvíztároló tisztítóaknák ellenőrzésével

A duguláselhárítás apró fogásaiból – invitál minket a cím, s szembesülhetünk a következőkkel: mintegy aláaknásítja a szennyvíz tisztító aknáját, aki nem fordít figyelmet arra. A tavaszi csapadékos időszakban a megnövekedett és aknában felgyülemlő hólé, esőlé meg fogja tenni a magáét. A legbölcsebb dolog: duguláselhárító szakembert hívni a szakszerű tisztán tartás érdekében!

» A duguláselhárítás esélye

Igen praktikus ismeret: vajon mekkora esélyünk lehet a sikerre a házi duguláselhárításban? A duguláselhárítás szakembere végig vezet bennünket a mosdó, a mosogató, a kád, a zuhanyzó, a wc és az alapvezetékek birodalmán. Mindegyiknél megállunk és elmondja nekünk, ténylegesen van-e értelme és ha igen, mekkora az esélye a házi duguláselhárításnak.

BLOG * komplex blog Pécs Budapest

» Már szépül a pécsi lakatfal

Belestem az építkezés kerítésén túlra: az egyik pécsi lakatfal, amelyet egy civil csoport vett a szárnyai alá immár kulturált alakot ölt, s hulló, összefirkált vakolat helyett sima, még meszeletlen, de tiszta fal adja a hátterét.

Öröm ránézni!

» Van-e hitelessége a magyar politológiának?

Mesebeli jóindulat – mintha ez jellemezné napjaink felkent politológusát, Török Gábort. Mármint határtalan jóindulat az új kormányzat felé. Túl a száz napon is…

» Már megint lehagyjuk a Nyugatot, sőt Pécs már le is hagyta

Legutóbb gyerekkoromban ugrott neki a magyar nép, hogy záros határidőn belül lehagyja a Nyugatot. Az elmúlt évtizedek viszonylagos nyugalmi helyzetet produkáltak, alighanem kifújtuk magunkat az előzés előtt. Ám ma, Matolcsy György újabb határidőt döfött bele a köztudatba: 2030-ra, most már istenbizony, ennek az együttműködési hogyishívjáknak a segítségével lehagyjuk a Nyugatot.

Ha székely volnék, most méltatlankodva megkérdezném: miért kell ez az állandó rohanás? Nem lenne elég, ha csak megközelítenénk őket valahogy?

» Kutya a panelban

Ami valakinek gyönyörű dog, az másnak lehet randa dög? Lehet! Ijesztő találkozásokra is sor kerülhet egy panelban? Igen! Gazdi lazán vacakol az újságos ládával, miközben korántsem mesebeli kutyusai addig berohanják a tíz emeletet, ráemelik az orruk az éppen lakásából kilépő gyanútlan népségre, gyerekre, felnőttre egyaránt. Ebül szerzett tapasztalatból lesz-e kutyaszalonna?

» El Pécs: maradni, menni, virtuálisan elkóborolni

El elnevezéssel indult párbeszéd Pécsett. Röviden és nyilván felszínesen úgy foglalhatnám össze a felvetést: a tehetséges alkotók maradjanak itt vagy inkább menjenek el? (Én nem szűkíteném a dolgot építészekre.)

A választ sokan megadták már erre a kérdésre. Voltak-vannak makacs maradók (Csorba Gyöző lehetne számukra az ikon), de az elmenők is hosszú és neves sort állnak a történelemben.

» EKF: a civilekkel való kapcsolattartás paródiája

Szinte annyi a hivatal álláspontja a civil kérelmező levelével kapcsolatosan: hess! Kedves eljárás, kedves, udvarias formák – a semmi turbósítva száguld a szemünk előtt. Az EKF, vagyis az Európa Kulturális Fővárosa, Pécs 2010 program, sajnos bővelkedett a civilek segítő támogatásának megcsúfolásában.

Nagyon kíváncsi lennék, vajon egy visszamenőleges vizsgálódás milyen hatásfokon említené – csakis semleges, elkötelezettség nélküli forrásból – a civil kezdeményezések hatásfokát.

Persze mondhatná valaki, hogy a teljes EKF civil kezdeményezés volt – de ne mondja!

» Pécs, Jókai-tér: négy-öt blogger összehajol

Cippó, Bálint és ZinczyKa. Jó fejek, jó bloggerek, akikkel Pécsett, a Jókai-téren hajoltam össze. Közben ment a bronzmeccs, a német és az uru drukkerek vuvuzeláztak, de nem csak Afrikában, hanem az asztalszomszédságunkban is!

» Zajos hely: Paks, blues, Jethro Tull

Paks, Gastroblues fesztivál 2010. A Jethro Tull koncertjén Schmitt Pál köztárs. elnök úr is ott lett volna? Vagy csak az intelmei?

» Az interneten miért nem lehet olvasni?

Én eddig azt gondoltam, hogy az interneten is lehet olvasni, s hogy az internet az ismeretek kifejezett tárháza. Eddig tehát balga mód nem éreztem ezt a súlyos ellentétet a tudás, a magyar nyelv és az elítélendő internet között.

» Török Gábor vs Lengyel László

Vajon Török Gábornak vagy Lengyel Lászlónak van-e igaza, amikor Orbán Viktor miniszterelnöki sorsát értékelik? Az egyik szerint most ért a csúcsra, a másikuk szerint viszont ezekben a napokban vált politikai hullává!

A politikai marketing izgalmas kérdései is felvetődnek: tényleg feláldozza most a FIDESZ alelnökét a külföld felé mutatandó gazdasági célkítűzések megalapozottságának oltárán?

» A londoni meztelen nő és a pécsi utcai kamerák

Valóság és fantázia keveréke? Vagy a valóság még a képzeletet is felülmúlja? A pécsi utcai kamerák esete rávilágít a londoni meztelen nőre?

» Kémrepülők

Amikor a magyar égbolton megjelenik egy kémrepülőnek látszó tárgy, akkor nincs ember, aki azt észrevenné. Így aztán, a kelet-európai hadügy ismeretéből kiindulva, aki fel akarja hívni a figyelmünket valamire, az nem EGY gépet küld, hanem mindjárt KETTŐT.

» Bloggerek a bíróságon

Ma Budapesten, a Markó utcában volt jelenésem, tanúként hallgattak meg, a Morvax blogjának szemérmetlen letörlése a NOLBLOG nevű blogszolgáltatónál elnevezésű perben.

Hivatalosan nyilván más megfogalmazása van e jogi csetepaténak, de bennem így él a dolog.

Tulajdonképpen elképesztő, hogy egy hírneves kiadó és lap megengedje magának azt a luxust, hogy az ott blogolók szemébe vágja, hogy ezekből a nyomorultakból darab – darab, ha egy elmegy, majd jön másik, ezt követően előzetes jelzés nélkül egy blogger blogját simán letörli – és nem elnézést kér, hanem felvállal egy pert, amelynek lefolyásáról – az én gügyögésemen túl – jobbnál jobb, felkészült és művelt bloggerek fognak évekig beszámolni.

» Kubai szivar, magyar micsoda

Tegnap késő este a bonyolult nevű lány műsorára kattintottam az MTV 2-őn, ahol szinte mindig érdekes beszélgetésekbe hallgathatok bele.

Az érdekes nevű lány partnere ezúttal egy férfi volt, aki arról beszélt, hogy a számítástechnika már sok-sok évtizede becsapja őt.

» Blog és utak

Valaha azt gondoltam, hogy a blog olyan új műfaj, amely varázslatos távlatokat nyit meg, új lehetőségeket teremt, új, sohasem tapasztalt megoldásokkal beszél majd a világról, s megteremti a maga művészeit is, akik nem remélt mélységekből hozzák felszínre a még sohasemvolt ismereteket az emberről.

» Spiró hokedlije

A Pécsi Harmadik Színház előadásában, hokedlin ültem végig Spiró György
Prah c. darabját. Meg minden…

» A keserű igazság az Indexről

Egy blogbejegyzés azokról, akik az Index internetes portál miatt hagyták
el hazájukat! Továbbá könnyes történet Keleti Zsófia és Lerik szerelméről.

» Elképzelt blogbejegyzés

Jack Foster nyomdokain. Az Ötlet című könyv nyomán furcsa kísérlet tanúi lehetünk: a szerző nem írja, csupán elgondolja, hogy blogbejegyzést ír :-)

» Pécs: a polgármester nem PR!

Vajon mit jelent a PR Pécsett, ha a NATO-lokátor szóba jön? A PR, vagyis a public relations az az izé…

» Blog krimi: Álomrabló

… A szőke nőnek felrepedt a nemrég műtött ajka, csúrgott belőle a vér meg a műanyag, a belépő tévések a jaguárpöttyös csajok helyett a McDamon szobájából ismert csajt filmezték…

Ismerje meg Dr. Tungsram és a magyar álmok elrablásának történetét.

» Ügyintézés Magyarországon

Persze van jó példa is, segítőkész kéz a változások csiholta, soha véget nem érő ügyintézési folyamatban: a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete levélben értesített, hogy december 31-ig, ha
önkéntes magánnyúgdijpénztári tag lennék, még meggondolhatom magam és visszatérhetek a TB égisze alá.

Utána jártam, döntöttem –visszatérek. Mivel most éppen nem vagyok Budapesten, ahol az önkéntes pénztáram működik, interneten intézném a dolgot. De nem lehet, küldjem a kérvényt postán.

Hát ne izéljetek polgárpajtások, szó nincs kérvényről, hanem csupán udvarias bejelentésről és nem akarom megint
felkeresni a postát.

Idő, pénz, idegek kopása nem számít…

» Életmentő bejegyzés? (STROKE)

– Naponta kapok e-mailt amelyben felszólítanak, hogy tegyem ezt vagy azt és küldjem a pénzt meg a tíz elektronikus levelet ide meg oda. Lehet a levélben bármilyen ijesztő a továbbküldés elmúlasztása esetére beígért büntetés – én bizony dacolok a felszólítással, sőt olykor – pironkodva bevallom most, olyasmit szoktam rebegni, hogy anyád!

» A lemenő napnak is van zongorája

– Dugtál már zongorán? – hallik a meglepő, indiszkrét kérdés. Ha kíváncsi a válaszra, mejen a blogposztra tüstént! :-)

» Online és offline dilemmák

Nemzetközi kiadó érdekes szerzőt keres – hm, az írás már nem is számít?

Vagy… mi legyen Péccsel, Pécsből: maradjon élhetően kicsi magyar város, vagy nőjjön-törjön nagyobbra?

» Rádió és reklám

Igen érdekes, ha egy reklámok közzétételéből élő rádióadón a reklámmentes zenei órát nyújtja a csatorna ajándékba hallgatóinak.

Akkor most szeretik vagy nem szeretik az adónál a reklámokat?

» Pillana(r)t Café – fejezetek egy szövetség történetéből

Nem sokan lehettek, akik sejtették: már az esküvői fotósoknak is van szervezete: a Magyar Esküvőfotósok Szövetsége. Fekete Csaba vendégbejegyzése.

» El Camino

Amikor a blogger nagylánya gyalog vág neki Spanyolországban a nyolcszáz kilométeres zarándokútnak, akkor a sorokban nyilván ott lesz az aggodalom… Az El Camino de Santiago egy izgalmas út, a beszámolót olvasó végigizgulhatja az utat, a blog bejegyzésről eljutva a Chiara blogjáig. Jó utat a virtuális és a valóságos utazóknak is.

» A kilencszázalékos város

Miért nevezik Pécset kilencszázalékos városnak?

“Ha egy város vállalkozóinak a városhoz  és a várost vezető erőkhöz kapcsolódó kohézióját mérni lehet, akkor abban a számban minden bizonnyal erős alkotóerő az a tétel, amely az önkormányzatnak a városban jegyzett vállalkozásokra jutó rendeléseit mutatja meg.”

Ez az adat 2008-ban Debrecenben 50% feletti, Pécsett pedig 9%-os eredményt mutatott.

» Vallásos? Legyen Ön is ateista!

Hogyan zajlik napjainkban a hittérítés? Így valahogy:

– Az emberek egyre ingerültebbek egymással. Egyre több a baj. Megkérdezhetem? Ilyenkor kihez fordulhatunk?

– Kérem, ne kérdezze meg! – húztam összébb a szemöldökömet...

Keresőoptimalizálás, SEO blog

» Seologia: hogyan lettem seológus

A Facebook a lúdas abban, hogy e kies tájon seológus lettem, ahol pedig a webmarketing, seo tanácsadó címmel tulajdonképpen jól elboldogultam. De az történt, aminek történnie kellett: a tudatos cselekvés áldozata lettem :-)
Mert ahogy a vállalkozása hírnevét, a piaci jelenlétét – az online marketing törvényei szerint – tágítani akarja valaki, az nyilvánvalóan előbb, mint utóbb, a közösségi hálózatok számos ág-bogán meg fog jelenni.
És így hamarosan ott találja magát a lájkoló fészbukkerek között a Facebookon is.

» Amikor a politikai marketing szétzilálja a jelentéstartalmakat

Aki nincs velünk, az nincs. Lakatot a lakatfalra! Mi történik, ha a politika(i marketing) behatol a civilek közé? – ez itt a kérdés. És persze az is, hogy kell-e külön lakatfal a fülkeforradalmár szerelmes pároknak?

» Új domainen futtatná a blogját? A minta: seoblog.bognarstudio.hu

Nem kis feladatra vállalkoztam, amikor a régi, aloldalon elhelyezett, Keresőoptimalizálás, SEO blog-ból (bognarstudio.hu/blog) olyan blogot akartam varázsolni, amely a seo kifejezésre optimalizált. Igen ám, de egy évek óta működő blogra százával-ezrével mutatnak linkek és ezeket a linkeket, mélylinkeket nem akartam elveszíteni. A kézzel történő átállítás szóba sem jöhetett, 255 bejegyzésnél ez vállalhatatlan feladat.  Az ezernél több hozzászólást is meg akartam őrizni – vagyis szerettem volna, ha a régi módon is és az új aldomainen, az új címeken is el lehessen érni mindent.

» A SEO, a keresőoptimalizálás elhanyagolt területei

Ami elől van az nyilván fontosabb, mint ami hátrébb. A keresőoptimalizálás (SEO) során vajon figyelembe vesszük-e ezt? Tud-e erről, aki a semmit teszi élre, vagyis a bizonytalan idő múlva elkészülő idegen nyelvű változatok zászlait?

Az Ön Sajtódoboza üres vagy teli? Mit mond az a cégéről?

Na, és a felesleges köszöntésekkel hogyan áll?

Olvassa el ezt a blogbejegyzést!

< » Blog levél a Balatonról a linkekről Lux Eriknek

A linkek genetikai megközelítése lehetséges-e? Az Együttműködés – versengés című frissen kiadott könyv (Gondolat, 2010, Szerk.: Rab Virág és Deák Anna) nyomán erre teszünk kísérletet. Blogról árva szó sincs a könyvben, de érthetővé lesz belőle a blogolás számos mozzanata.

“Mert nézzük csak meg valamelyik (bármilyen szempontból) jelentős blog körül a kapcsolódásokat! Nagyon valószínű, hogy azt fogjuk felfedezni: a kapcsolódások (vagyis a linkek) valamilyen közös értéket képviselnek...” Olvassa el!

» Keresőmarketing, keresőoptimalizálás, online marketing

Legyen világos napunk – a kifejezés erősen hajaz a lőn világosság kifejezésre, s így talán erőteljes reklámereje lehet…

 » A GOOGLE és az ügynökségek

Budapest: a Google továbbképzést tartott ügynökségeknek. Az online reklámpiac vitathatatlan ura lesz a Google, mert ügyesen keveri az online marketing magyar kártyáit. Az ügynökségek és a Google szimbiózisa olyan kölcsönös előnyökben rejlik, mint például az AdWords hirdetések használóinak növekedése, amelytől mindkét fél megrendeléseinek és bevételének gyarapodását reméli.

» Blog, hálózat, online marketing, SEO – és az emberi viselkedés

Szófelhők. Mi olvasható ki belőlük? A linkekkel egymáshoz kapcsolódó blogok, facebook és twitter oldalak egyesített szófelhője miről vallana?!  A linket most a közös érdeklődés vagy érdek megnyilvánulásaként, a gyakori látogatás bizonyítékaként felfogva.

» SEO (keresőoptimalizálás) görbe tükörben

Greg barátunk, aki a CRM rendszerek királya (az Opteamus programja révén), kiváló szösszenetben űz csúfot belőlünk blogjában, SEO-iparosokból, keresőoptimalizálól. Greg nem először bizonyítja, hogy távol áll tőle a középszer és szellemes írásokban mutat fikuszt a mindennapi gyakorlat rutinjának, a szimpla mesterembereknek. És ebben a bejegyzésben, blogposztban mi is mutatunk valamit a blopostok művészetéből – csak úgy, a magunk kedvére :-)

» Blogkonferencián

Egy blogkonferencia által keltett hullámok-gondolatok leírása. Vajon lesz-e Pécsett is blogkonferencia?

» Csepeli György pécsi előadása elé

Csepeli György pécsi előadása az internet és a blog világáról fog szólni 2010. április 21-én, a Pécsi Kereskedelmi Központ Zsolnay termében. A rendezvény a Reklámnapok keretén belül, a PIA (Pécsi Internet Akadémia) és a PBKIK Marketing Klub szervezésében fog megvalósulni.

» Politikai marketing: meg van kongatva!

Amikor egy helyzet marketing megoldása kerül napirendre, gyakorta a mismásolás, a “nem is úgy van” bagatellizálása felé hajlanak a helyzetmegoldók – a szijjártópéterezés pedig már annyira más műfaj, hogy azt említeni se merem. A magyarországi politikai marketing ráadásul meglehetősen furcsa képet mutat – olykor kicsit gonosz, olykor kicsit gyerekes. Olykor viszont zseniális is tud lenni, miképpen most, amiről a blog bejegyzés szól.

» A referenciák és a bizalom fontossága

A szolgáltatás – mint amilyen például a keresőoptimalizálás, a SEO, és általában véve az online marketing – különleges árucikk. Mivel olyan áruféleségről van szó, amely az eladás pillanatában még nincsen kész, vitathatatlan, hogy a referenciák szerepe megnövekszik. Erről szól a SEO blog friss bejegyzése.

» Fékezett habzású internet marketing

” Az internetes marketing beszélgetés, dialógus, a reklám viszont természeténél fogva monológ.”

» Marketing – eszközkoptatás a Tubesen

A Tubes, a Nato-radar, a hadsereg, a nép és a törpe politikusok, akik óriássá akarnak lenni – ők a szereplői e marketinggel foglalkozó új blogbejegyzésnek.

» Párthonlapok a neten

Elemzésemben a Google PageRank értékére és a párthonlapokra mutató linkek számára is figyelmet fordítottam – már négy esztendővel korábban is. Most nézzünk rá újra így a pártok honlapjaira. Persze ma már más pártok is követelik a netes megjelenésükre a figyelmet, nem csak az a négy!

» Az online marketing és a SEO új útjain: vezetői konzultáció

Tisztességes, korszerű ajánlat:
szétszedjük majd összerakjuk a vállalkozását. Három különböző szakterületre élezett szakember egyszerre áll az Ön internetes megjelenésének szolgálatába!

» SEO szempontú városmarketing: Pécs, Budapest, Bukarest

Budapestet vajon tényleg keverik
a külföldiek Budapesttel? Vajon Pécs reptere, a pogányi, mit árul el az EKF év nyitásakor, 2010-ben a járatokról, Pécs, Európa Kulturális Fővárosának szárnyas megközelítéséről?

Vajon a hivatalos városi honlapokon tényleg a polgármesteri köszöntőt keresik a külföldiek? Nem inkább a szállások, a reptér és a város aktuális időjárása a legfontosabb?

» Az év táblázata

Nem kevés médiatámogatás kell ahhoz, hogy a nagyívű felszínesség, a gondolati üresség ennyire magabiztosan és messzire látszón mutassa meg magát…

» SEO szilánkok: tiszta Amerika és twitteren Somogyi Zoltán

1.) Amerikai SEO Services blogját nézegetem: gondterhelt pasas tűnődik, vajon a PPC (pay per click, vagyis a kattintás alapú fizetésre alapozott hirdetés) avagy a SEO volna-e jobb a honlapja számára?

2.) Öszintén szólva nem vagyok belehabarodva a twitterezésbe, de mint minden online marketinget, SEO-t, social networköt érintő dologba, ebbe is bele kell kóstolnom. Különben mit is mondanék az ügyfeleimnek a twitterről? Meg magam sem tudnám, hogy kedvelem-e ezt az új izét vagy sem!?

Mindenesetre Somogyi Zoltánnal a twitteren magam is párbeszédbe keveredtem.

» A Google koszorút hozott a SEO sírjára?

Olvasom a SEO-ról szóló “gyászjelentéseket”. A SEO (keresőoptimalizálás) meghalt. Kész, vége – nyugodjék békében. Nem lesz már szükség SEO tools-ra, SEO fórumra, seo blogra, nem kell
már optimalizált, okosan szerkesztett oldalakra pazarolni az energiákat – a Google a személyre szabás automatikus engedélyezésével tulajdonképpen a keresőoptimalizálás koszorúját küldte el – nagyjából ezt olvashatom.

Jómagam másképp gondolom!

» Európa Kulturális Fővárosa – Pécs és a többiek

Igazán meglepő a hír a Nagy Kiállítótér esetében, mert a csúszás oka, hogy a tervezett meleg vízzel történő fűtéshez “abban a mélységben, ahol a szakértők meleg víz felbukkanására számítottak, eddig nem akadtak rá”.

» Keresőoptimalizálás: ha az ügyfél passzivitásról álmodik

Ezzel el is jutottunk az első legyűrendő akadályig és tévhitig: sajnos nem rám hárul a munka java és szó sincs részedről felhőtlen passzivitásról. Sőt, talán a legnehezebb feladattal kell szembenézned: pozicionálnod kell a vállalkozásod!

» A cenzúrázók megcenzúrázása?

A kínai szocializmus veszélyeiről:

“Ekkor én csöppet megijedtem (ha ez itt nem szakmai blog volna, akkor azt írnám, hogy becsináltam), szóval csöppet megijedtem, hogy az a politikai erő, amely a tavasszal a hatalom tetején meg fog jelenni, s amelynek a most képernyőn látható elitje adja majd a szellemi hátteret, mit is fog kezdeni ezzel az ellentmondással?!”

» Kék erdő honlap avagy SEO és design

A Google csupán egy lécet mutat a kereséshez, a Corel, mint a világ egyik képfeldolgozó királya is puritán, egyetlen képmódosítást sem tartalmazó honlappal áll elénk. Az Adobe sem cifrázza túl a dolgokat. Hát akkor milyen legyen a honlap design?

» A CinePécs blog<

Pécs az interneten az egyirányú információáramlás birodalma. Ez még akkor is így van, ha láthatunk interaktív személyes blogokat és interaktív céges blogból is akad mutatóban, bár növekvő számban, egy-kettő.

Persze lehet velem vitatkozni, ha úgy véli valaki, hogy nincs igazam!?

» Hálózati köztársaság

Hát ez király: hálózati köztársaság! És minden eddigi játékos (vagy kevésbé játékos) megközelítés elillan, makacsul ragad a memóriámhoz ez a megközelítés: “mem publicát”, egyenrangú polgárok által létrehozott, online köztársaságot csinálunk!

» Kell-e nekünk internet és interakció?

… Igen! – mondom én, de ennél persze kicsit több szóban fejtem ki ezt. Szóba jön pl. a digitális analfabetizmus is, de ha Ön ezeket a sorokat olvassa, akkor Ön nem az :-)

» EKF, Európa Kulturális Fővárosa: világok harca 3.

… van-e immunitása az EKF-nek, Pécsnek az interneten a felé irányuló, meg-megújúló elektronikus negatív megítéléssel szemben? – kérdezzük és azt feleljük: nincs!

De akkor mit lehet(ne) tenni?

» Web marketing: nemzetközi filmfesztivál Pécsett

CinePécs V. Movest Nemzetközi Filmfesztivál néven okt. 8 és 11 között filnfesztiválra kerül sor Pécsett. Az első filmes nagyjátékfilm rendezők a PROXIMA-díjért szállnak, na nem ringbe, hanem a pécsi mozik széksorai közé.

» Cégvédelem: nem hiúság a hiúsági keresés

Mi a hiúsági (presztizs) keresés? Ha önnön nevünkre vagy cégünk nevére keresünk az interneten. Néhányan meg szoktak lepődni, mert nem azt a tartalmat találják, amit szerettek volna megtalálni!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .