Honlapajánló

A-tól D-ig

Honlapajánló ÁBC rendben

AARENSON Consulting HU

Állások, álláshirdetések, munkaerő közvetítés, fejvadászat, szervezetfejlesztés. A honlap az álláskeresőknek és a munkaerőt keresőknek egyaránt fontos portál. Célunk, hogy az általunk kiválasztott iparágakat a legképzettebb szakemberekkel lássuk el – írja honlapján a szervező cég.

A kompetencia line:
mérnöki tevékenység, tervezés, minőségbiztosítás, értékesítés, karbantartás / javítás, beszerzés / logisztika.

Elérhetőségei:

» Aarenson Consulting személyzeti tanácsadó

Az Aarenson Consulting fejvadász céggel kapcsolatos írások:

» Kelet-európai álmok

Az amerikai álom, ugye ismerős? De vajon létezik-e kelet-európai álom? Bogdanovits Péter vendégbejegyzéséből kiderül: igen! A munkaerő piac, a munkaerő közvetítés, a HR sajátos, meghökkentő, de igaz megközelítésben.

» Karrier: álláshirdetésben nagyon erős az Aarenson

A legújabb vendég blogbejegyzésében Bogdanovits Péter ügyvezető a pályaválasztók motivációiról is fellebenti a fátylat: legyen közel a metro és három éven belül főnök akar lenni a friss munkavállaló…

» De mit keres a fejvadász cég az asztalon?

A nyár holtszezon a munkaerő közvetítésben? – teszi fel a kérdést Bogdanovits Péter ügyvezető és rögtön meg is adja a választ: dehogy! Bár meglehet, a kánikulában a munkaerő jelentős része a strandon pihen, de az élelmes munkakereső még ezt is kihasználja. Ugyanis munkaerőre nyáron is szükség van!

Ablak, ajtó – INTERNORM KFT, a jövőm ablaka

Az Internorm ablak immár fogalom Magyarországon is. A nyílászárók Mercedese – mondhatnánk egyfajta hasonlattal. Fa, fém, műanyag, vagyis bő anyag- és méret, tulajdonság, formaválaszték – a szükségeshez, a tág terek között mozgó igényekhez méretezve és igazodva!
Külön kiemelendő, hogy az Internorm nem csak a frissen építendő épületekhez, irodákhoz, lakásokhoz ajánlja termékeit, hanem az igényes felújítoknak is, akik egyszer most beruháznak egy nyílászáró felújításba, amely hosszabb távon megtérül, de többé nem akarnak foglakozni az ablakok és az ajtók ügyével.

Elérhetősége:

» Ablak, ablakok

ABútor Outlet – kanapék és ülőgarnitúrák

Kanapé, sarokgarnitúra, űlőgarnitúra vásárlásakor, ha nem figyeli valaki az árakat és a minőséget, hát szörnyen melléfoghat. De ez aligha fordulhat elő Budapesten az ABútor Outlet üzletében, ahol kitűnő, megbízható márkák hibátlan, ámde általában a szűk szériák utolsó darabjaiból válogathat, roppant kedvező áron. Az üzletet a Soroksári úton találhatja meg az érdeklődő a 132. szám alatt a Kén utca sarkán. Feltéve persze, ha Ön szeret kedvező áron hozzájutni kitűnő bútorokhoz, sarok- és ülőgarnitúrákhoz, franciaágyakhoz, kanapékhoz.

Elérhetősége:

» Kanapé, ülőgarnitúra

Agrix Kft.

Mezőgazdasági gépalkatrészek. Gyári alkatrészek és tervrajz alapján utángyártás is. Kenőanyagok, Motor-Life – egyszóval a mezőgazdasági gépek alkatrészigényének teljes kiszolgálása. Az Agrix Kft. nem ebben az évben és nem is ebben az évtizedben kezdte működését! Ügyfelei, a mezőgazdasági gépalkatrészek igénylői, legyenek akár nagy mezőgazdasági szövetkezetek, birtokok, akár kistermelők vagy hobbikertészek – visszajáró vendégei. Mert kedvelik a minőségi alkatrészeket és az udvarias kiszolgálást is.

A honlap tartalmának elérhetősége:

» Mezőgazdasági gépalkatrész

Róla írták:
» Online marketing tapasztalatok (mg. gépalkatrészek)

» Plakett-tervezés

» Gerillamarketing

Akku, kijelző, töltő, billentyűzet – laptop alkatarész-szerviz Budapest

Akinek laptopja van, annak szinte kötelező az alábbi linket megőriznie. Ugyanis akkura, elromlott alkatrészek pótlására előbb-utóbb szüksége lesz.

Elérhetősége:
» Akku, kijelző, töltő, billentyűzet

Alfa-Glossza Fordítóiroda

A leghelyesebb talán az volna, ha Alfa-Glossza Kisvállalkozói Idegen Nyelvről Vagy Idegen Nyelvre Fordító Iroda elnevezéssel élnénk! Mert ebben, így, nagyon is benne volna némi játékosság, ámde pontosság is, és talán ami a legfontosabb: az a rugalmas megközelítés, amit egy kisvállalat vagy egy kisvállalkozás elvár!
Hát persze, hogy elvárja, hiszen neki gyorsnak kell lennie, hiszen a hirtelen fordítás is arra kell, hogy a nagy cégeket leelőzze, hogy gyorsabb és olcsóbb legyen a piacon, meg szemfülesebb. Ezért aztán a partnereinek is ilyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie. Nos, az Alfa-Glossza Fordítóiroda éppen ilyen partner a dokumentumok, levelek gyors fordításában. Próbálja csak ki!

Elérhetősége:
» Fordítóiroda

ANBO ITALY Munkavédelem Budapest

Ha röviden, pár szóval akarjuk jellemezni azokat a fontos tevékenységi köröket, amelyekre a honlapon ráakadunk, akkor ezeket a szavakat kell leírnunk:
Munkavédelem, Munkabiztonság,Tűzvédelem, Kémiai biztonság, Foglalkozás egészségügy.
Csak az ám a helyzet, hogy mindegyik fogalomhoz továbbiak csatlakoznak, hiszen az ANBO ITALY teljeskörű szolgáltatásokat nyújt.
Kockázatelemzés, munkabalesetek kivizsgálása, foglalkozás egészségügy, oktatások – ez mind-mind ott szerepel a honlapon.
Vagyis ahol dolgozók dolgoznak Budapesten, ott elengedhetetlenül szükség lesz az ANBO ITALY szolgáltatásaira. És ehhez nagy segítséget nyújt a honlap.

Interjú:

» Munkavédelem: bírságot vagy nyugalmat

Autóbérlés, autókölcsönzés, bérautó Budapesten

Olykor nem csak a turistának, hanem a helyben lakó polgárnak, vállalkozásnak is kifizetődő lehet autót bérelni. Az autókölcsönzés akár gazdaságosabb is lehet, mint az autóvásárlás.
Az autóbérlés és autókölcsönzés egyik budapesti fellegvárát mutatjuk most be:

Elérhetősége:
» Autóbérlés, autókölcsönzés

Bach virágterápia tanfolyam

Érdekli Önt a virágterápiák egyik legizgalmasabb formája, a Bach virágterápia? Sőt, annyira így van ez, hogy terapeuta szeretne lenni?
Tudunk erre megoldást, egy olyan honlapot, ahol a Bach-virágterápiás képzések és más természetgyógyász tanfolyamok indulásáról és részleteiről tájékozódhat:

Virágterápia tanfolyam

Babysitter Budapest

Több, mint babysitter – állítja magáról a honlap bébiszitter tulajdonosa, Dancs Nikolett. És igaza van, hiszen ő óvodapedagógusi végzettséggel vállalja a munkát, vagyis szakmailag felkészülten, a megfelelő szakirodalommal felvértezve, nem afféle szabadidős, pénzre hajtós “vigyázóként”, aki csupán tényleg vigyáz a gyerekre és slussz.
A honlap bébiszittere fejleszteni akarja a csöppségek képességeit, zenével, rajzzal, festéssel és számos más módon.
Tehát nyugodtan elhihetjük: több, mint a megszokott bébiszitter Budapesten.

» Babysitter Budapesten

Bélyegző Expressz

Többszörösen kipróbáltuk, éppen ezért bátran állíthatom, hogy a bélyegző készítésben, a bélyegzők leszállításában a bélyegző király: a Bélyegző Expressz. Nincs még egy olyan megátalkodott vállalkozó, mint a Bélyegző Expressz tulajdonos vezetője: videót készít, egyetemen előadást tart, blogot vezet – egyszóval bármit megtesz, ami a szeretett bélyegzőkkel, a bélyegzők világával, különösen a Trodattal kapcsolatos.
Elegancia, precízitás, gyorsaság a gyártásban; nagyvonalúság és udvariasság a kiszolgálásban interneten is. Bélyegző online rendeléssel? Gyorsan sőt azonnal? Naná!
Ki hinné, hogy a bélyegzőkről, fajtájukról, felhasználási módjukról annyi mindent el lehet mondani, mint amennyit Horváth Attila elmond a blogjában mindannyiunk örömére. Valóságos tárháza a kreativitásnak az általa vezetett Bélyegző Expressz blog.
Marketing tudomány és gyakorlat = sikeres vállalkozás, jó hírnév (goodwill) országszerte: ez a Bélyegző Expressz!

» Bélyegző gyorsan

Birding, birdwatching, wildlife holidays: Ecotours

Ecotours Wildlife Holidays is the leading specialist in Eastern Europe, organizing professionally guided birdwatching and wildlife tours for you.
Ecotours Wildlife Holidays is the specialist of Eastern Europe, running regular tours in 15 countries of the region. We organise quality Birding, butterfly, moth and dragonfly tours, we also offer bear watching and bat watching opportunities, besides running small mammal safaris and general wildlife holidays.
Az Ecotours Wildlife Holidays vezető szakértő Kelet-Európában, a szakmailag irányított madármegfigyelés és a vadvilág túrák terén.

Elérhetősége:
» ecotourswildlife.co.uk

BMX CROSS Webáruház

Minden, ami BMX. Cross, freestyle vagy bármilyen egyéb BMX kerékpár, sőt alkatrészei megvásárolhatóak a BMXCross-nál. De kiegészítők, védőruhák, sisakok, kesztyűk is vásárlóra találhatnak itt, a BMX bringák, biciklik birodalmában.
Sőt, teljes ruházat is beszerezhető ehhez a kitűnő sporthoz.
A webáruház mottója szerint: A BMX élmény a tiéd is lehet!
Elérhetősége:

» BMX kerékpár, alkatrész

Bútorok, kanapék, ülőgarnitúrák – Bokros Bútorház

A Bokros Bútorház mint ülőgarnitúra specialista vonul be éppen most, az indulása napján, 2017 szeptember 1-én az online marketinges köztudatba. Ezt bizonyosra vehetjük, hiszen az ülőgarnitúrák, kanapék mindenfajta változata megvásárolható itt, az ulogarnituraker.hu domain alatt. U alakú vagy sarokgarnitúra, bőr vagy szövet borítással egyaránt megtalálható a szarvasi üzletben.
» Bútorbolt Szarvas

Bútor, kanapé

Vadonatúj, információ gazdag honlap, telis-tele ismeretekkel a bútor, ezen belül is kiemelten a kanapé világáról.
» Kanapé, bútor

Bognár Stúdió, Bognár László SlideShare

A SlideShare a ppt-ken keresztül tömör, látványos összefoglalókat ad. Jelenleg a marketing, a gerillamarketing, a keresőoptimalizálás és a SEO témái találhatók a szlájdokban.
» Bognár Stúdió SlideShare

Bognár Stúdió, TUMBLR mikroblog

A Tumblr mikroblog egy igen figyelemre méltó platform, melyet a WordPress birtokol. A Bognár Stúdió itt is jelen van és építi kapcsolatait.
» Bognár Stúdió

Clipsakadémia – Clips Nemzetközi Fodrász Iskola

Micsoda frizurák, micsoda fazonok! – kiálthatunk fel azután, ha a Clips fodrász tanfolyamain készült hajkoronákat megcsodáltuk.
Fodrásznak lenni “menő foglalkozás”. Ha másból nem, abból tudhatjuk ezt, hogy bizony egy-egy jó hírű hajszobrász idejéért meg kell harcolni.
És a szóban forgó haj-suli szépen hozzá segíti a fodrász tanfolyamok hallgatóit a híres mesterséghez.
Méghozzá kétféleképpen:

 • egyfelől a tudás átadásával;
 • másfelől a hírnév megszerzésével és a hazai és külföldi munkahelyek közvetítésével.

» www.clipsakademia.eu/fodrasz-iskola.html

Csillár, lámpa, világítás

Egy lámpa üzlet, amely kettő! Egyfelől valóságosan felkereshető gazdag kínálatú lámpaboltBudapesten, másfelől pedig egy lámpa-csillár webáruház. Ráadásul ingyen szaktanácsokat is kapunk a világítással, a különféle megoldási módokkal kapcsolatban. Keressen rá, fel fog villanyozódni!

» Lámpa, csillár

DekorSprint nyomda, dekorstúdió, Pécs

Szakdolgozatkötés egy órán belül? Gyönyörű digitális nyomtatás? Névjegy hamar? Ez a DekorSprint Kft. Pécsett.
Aki látott már valakit kiadványban gyönyörködni, az tudja, hogy mennyire hatásos lehet egy színes, sok képpel díszített kiadvány.
Ma már a szakdolgozatok is könyvszerű állapotot kívánnak meg, színes ábrákkal, grafikonokkal, esetleg hangjegyekkel, molekula kapcsolódásokkal. Így aztán alapvető követelmény a szép és olvasható kiállítású nyomat.
Ezeknek a funkcióknak, vagyis alacsony példányszám, kitűnő olvashatóság színesben is, gyors elkészítés és alacsony ár, a digitális nyomda és annak produktumai felelnek meg.

Szolgáltatások:
Nyomtatás, Fénymásolás, Dekoráció, Kötészet , Nyomda, Reklámajándék – Képkeretek, Szkennelés, Tervrajz készítés, Fotókidolgozás, Bélyegzőkészítés, >Gravírozás.

» Nyomda, nyomtatás, dekor

Duguláselhárítás Budapesten

Micsoda pánik és zűrzavar keletkezik egy intézményben vagy akár egy lakásban, ha megtörténik a dugulás! Azonnal duguláselhárításra, duguláselhárító iparosra van szükség, s Budapesten már többek nyúlnak a klaviatúra után, hogy keresőben keressék a duguláselhárítót, mint amennyien telefonkönyvben vagy alkalmi – nagyon nagy és nagyon kicsi, de mindenképpen okosnak mondott – kiadványban keresgélnék azt.
Márpedig dugulás van rogyásra Budapesten, hiszen naponta másfél-két millió ember szorgoskodik azon, hogy legyen munkája a duguláselhárítóknak, legyen szó kádról, zuhanylefolyóról, WC-ről vagy elegánsan fogalmazva: toalettről.
Ha valamit pánik ellen ajánlani kötelező egy honlap ajánló kiadványban, akkor az éppen a duguláselhárítás – ebben biztos vagyok! Éppen ezért ajánljuk a Világi Duguláselhárítás elnevezésű vállalkozást.

A honlap tartalmának elérhetősége:

» Duguláselhárítás Budapest, Érd

Érdekesség a témában:

» Munka és duguláselhárítás

Vajon milyen tényezők alapján válik egy véletlenül összekerülő embercsoport igazi csoporttá? Lehetséges-e a csoportképződés az interneten? Mi történik, ha egy szakma szétszórtan élő tagjai az interneten egymásra találnak? Akár egy blogbejegyzés periférikus megjegyzése is lehet csoportépítő tényező? Igen – felelhetem, tapasztalataim szerint a duguláselhárítás szakemberei is ezt tették. Íme, a látlelet:

» Duguláselhárítás

E-től I-ig

El Camino de Santiago

Zarándoklat? Embertpróbáló kihívás? Láberősítő túra? Kaland? Szórakozás? Kövessünk nyomon egy vándort a Spanyolország északi tájait átszelő úton, hogy választ kaphassunk! Kapunk? Bizony, hogy kapunk. Izgalmas útleírás, szép tájak a fotógyűjteményben, soványodó vándor és kövér vízhólyagok. Tartsunk vele az El Camino-n!

Elérhetősége:
» El Camino de Santiago, az Út

» El Camino Magyarország a Facebookon

ENERGIAPARTNER

Az Energiapartner logoja

Az Energiapartner klaszter az épületgépészeti és egyéb szakákag cégeit, mestereit fogja össze. Vízvezeték szerelők, gázszerelők, a fűtés iparosai, a gázkazánok jó ismerői, a hűtésrendszerek-klímák professzorai és sorolhatnánk. A honlapon szakma és településnév alapján is kereshetünk, de mindezen túl friss energetikai hírekről is olvashatunk, miközben számos tanácsot is bekebelezhetünk.

Elérhetősége például a fűtés témánál:
» Fűtésszerelő

Cikk a témában:
» Energiapartner pécsi fűtésszerelő vállalkozások

ENERGIATANÚSÍTVÁNY, ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY

Kötelező lesz már minden eladáskor az energiatanúsítvány, másképpen fogalmazva az energetikai tanúsítvány felmutatása. Az eladó nyilván nem örül a többlet kiadásnak, de a vásárló biztosan előnyként könyvelheti el: nem zsákbamacskát vesz, mert tudni és szó szerint hőtérképen látni is fogja, fűtés-hűtés ügyben milyen költségekre avagy megtakarításra számíthat. Józsa Péter megbízható, jól felkészült partnerként jelentkezik az enegiatanúsítvány piacon!

Elérhetősége:
» Energetikai tanúsítvány

Cikkek a témában:
» Energetikai tanúsítvány – mire figyeljek
» Pénz és energia

Erdei iskola – Őrtilos

Nincs is szebb dolog egy erdei iskolánál, ahol a természetről “első kézből” kapunk ismereteket – szúnyogcsípést, kullancsmarást és persze madárdalt és vízcsobogást is :-) Nos, itt a Dráva partján mindebből – flórából és faunából – ráadásként kalandból, nem lesz hiány!

» Erdei iskola – Őrtilos

e-titkár

Virtuális asszisztensi szolgáltatások a kkv szektor és a civil szféra vezetőinek.
“Ha szeretne több időt fordítani bevételt hozó munkájára, küldetésére, delegáljon feladatokat távasszisztensének.
Tehermentesíteni tudom az adminisztráció, az online felületek kezelése, egyes pénzügyi feladatok ellátása és a rendezvényszervezés területén” – írja az e-titkár, a több évtizede a weben élő, az internetet jól ismerő, megbízható közösségi emberként megismert barátunk.

» E-titkár

Fancy-Home Design Stúdió – Függöny, bútorszövet, tapéta

Stílus és minőség! – hirdeti önmagáról a cég a honlapon, és valóban azt tapasztaljuk, hogy az áru rendkívül esztétikus megjelenésű.
A Fancy-Home üzleteiben nem üres szólam a széles választék.
Nézzük például a függönyöket: fényáteresztő függöny, sötétítőfüggöny, roló, spagetti függöny – ha csak a főbb fajtákat nézzük.
De a fajtákon belül is számtalan szép darabot találunk.
A fényáteresztő függöny fotógalériában lapozgatva majd’ két tucat gyönyörű kivitelezésű függönnyel találkozhatunk.
És ugyanezt a szépséget és bőséget tapasztalhatjuk a bútorszövetek és a tapéták kínálatának terén is.

Fair-Expo

A Fair-Expo Kft. fő tevékenységi köre a kiállítászervezés és -kivitelezés, akár full service-zel. Főbb szolgáltatásaink: Külföldi és belföldi kiállítások szervezése, kivitelezése. Egyedi megbízások alapján belföldi és külföldi kiállításokon való megjelenés, teljes körű szervezése, kivitelezése. Standok tervezése, kivitelezése, dekorációs munkákkal együtt, székek, asztalok, televíziók bérlet.

Elérhetősége:
» www.fairexpo.hu

Fer14 Étrend kiegészítő

“… a házasságok kb. 15%-ában a tervezett gyermeknemzés nem következik be” – olvashatjuk a FER 14 honlapján.
Ezen esetek mintegy fele részben a férfi ivarsejtjek állapotából adódnak. Mit tehetünk? Mi a megoldás? Milyen hatással lehet a jelenségekre a táplálkozás?
Az oldalon tudományos magyarázatokat és útbaigazításokat kapunk!

Elérhetősége:
» www.fer14.hu/

Róla írták:
» A férfi meddőség ellen – A FER14 forradalom!

Fogorvos Pécs – Ti-Dent fogászat

Dr. Farkas Dávid fogszakorvos, szájsebész és Dr. Halász Éva fogorvos praxisa. A fogfehérítéstől a gyökérkezelésen át az implantátumok beépítéséig szakszerű, professzionális betegellátást biztosítanak.
A fogorvosi praxis bátran nyúl a korszerű eszközökhöz, a kezelések után például a weben keresztül érdeklődik a páciens elégedettsége felől.
Fogorvos Pécs

Forlong Bt.

A Forlong híressé lett a csapatépítés új felfogásával. Ahogy Héder Sándor szokta mondani: nem észt osztunk, hanem észt mozgatunk! A Forlongra egyfajta jó értelemben vett “skandináv beütés” jellemző: korszerűség, magas fokú internetes interakció, nyitottság, nyíltság, őszinteség.
Héder Sándor, az ügyvezető, a Pécsi Internet Akadémia alapító tagja.
Ajánlom!
Frontvonali vezetők képzése

Gáspár Pincészet

A pécsi borvidék északi részének egyik gyöngyszeme a Gáspár Pincészet, közepén a Gáspár Pincével. Szőlész-borász kincsestár, amit itt tapasztalhatunk a Turbéki szőlőhegyen. Gáspár Szabolcs fiatal borász régi recept szerint érleli a finom borokat.

Elérhetősége:
» Gáspár Pince

Gerilland

Egy blog, amely tulajdonképpen már menekült státuszt érdemelne, hiszen először a blog hu-n, majd a megszűnt cafeblogon működött. A menekültekre persze az is jellemző, hogy egy-egy ruhadarabjukat, értéktárgyukat elveszik, elveszítik. Ez a blog is így járt, néhány bejegyzése más blogban landolt.
Ám a mi maradt, az sem csekélység!
És most a WordPress, mint tárhelyszolgáltató nyújt számára menedéket, természetesen wordpress témán.

> Gerilland

Gyöngyök, bizsualkatrészek webáruháza

Számtalan szépség, szemet gyönyörködtető gyöngyök, mindenféle fajta, üveggyöngy, akrillgyöngy, kásagyöngy, a felfűzésükhöz kapcsok, zsinórok, de minden más kellék is, ami a dekorációhoz kell, sőt készgyöngyök is. És persze ajándéktárgyak tömkelege, amelyek cégajándékként, nyereményként is funkcionálhatnak.

H&H Dental esztétikai fogászat – Fogorvos Székesfehérváron

Nincs is szebb, mint amikor egy dinasztia kezelésében bízhatunk. Apáról fiúra száll a mesterségbeli tudás. Talán fokozottan így van ez az orvoslás, a fogorvoslás területén. Dr. Horváth Zsombor és édesapja, a több egészségügyi találmánnyal rendelkező Dr. Horváth Zsolt egy kitűnő hírnévnek örvendő fogorvosi praxist vezet Székesfehérváron.
Kínálatukban a hagyományos kezelések – fogtömés, foghúzás, fogfehérítés – ugyanúgy megtalálhatóak, mint a XXI. századi fogorvosi megoldások, mint például az implantátumok beültetése.

Elérhetősége:
» www.hnh.hu/

Hotel Árkádia

Pécs centrumában a turisták kedven szállása, a négycsillagos Hotel Árkádia Pécs.
Bauhaus épület, letisztult formák, avantgarde festmények másolatai, kitisztult udvariasság, barátságos ár jellemzi a szállodát.
Minden fontos dolog, ami Pécsett megtalálható, karnyújtásira található.

Elérhetősége:
» Szállás Pécs

Implants-teeth-in-5days

Groundbreaking new techniques in dental implantology. Dental implants and bridge in 5 working days!

Elérhetősége Angliában:
» Implant, denture

Elérhetősége Írországban:
» Tooth implants, denture

J-től O-ig

Jobbagyféltekés rajzolás, kineziológia

Azt gondoljuk magunkról, hogy nem tudjuk megörökíteni ceruzával, ecsettel a világot, mert úgy hisszük, hogy képtelenek vagyunk rajzolni.
A bal agyfélteke félelmei, logikus gondolkodása, megakadályozza, hogy kifejezzük kreativitásunkat.
Tehát akkor jöjjön a jobb agyfélteke! És lásson csudát a rajztanfolyamokon!

Elérhetősége:
» Jobbagyféltekés rajzolás, kineziológia

Jóljárok.hu

Apróhirdetés, szolgáltatóház, ingyenes képeslapküldés, Blogotéka, Net-butik, hírek, céghírek – szóval egy átfogó tartalmú, színes, érdekes portál.
Hát persze, hogy színes, hiszen minden online látogató azért teszi tiszteletét online magazinok oldalán, mert vágyik az érdekes sokszínűségre, a kikapcsolódásra, a hasznos, szórakoztató információkra.
Ki a búbánat akarna bosszankodni, fekete-fehér, vagyis nem színes magazint lapozgatni a weben?
E mögött találjuk az Első Magyar Keresőoptimalizáló Verseny győztes honlapját, amely a Pillangószív elnevezésre hallgat.

Elérhetősége:
» Céghírek, magazin

Kárpitos, kárpitozás Budapesten

Akinek antik bútora van, vagy nem is annyira régi, de kopott, szakadt kárpitozott széke, ülőgarnitúrája, egyéb bútorzata, az igazán jó kezekbe helyezheti Budapesten, ha ujjá akarja varázsoltatni.
De azok is megoldást fognak itt találni, akiknek a bőrfotelje ment tönkre, bőrfestésre szorul a garnitúrája – mert a gondos kárpitos kezek széppé és ujjá varázsolják a régi bútordarabot. Olyan kárpitos mester ajánlunk, akinek a kisujjában van a kárpit javítás.

Keresse itt:
» Kárpitos, kárpitozás

Keresőoptimalizálás, kereőmarketing, SEO

Keresőoptimalizálás, kereőmarketing, SEO ismeretterjesztő oldal. Akarja-e Ön, hogy a honlapjára rátaláljanak az Interneten szörfözők, azt az árucikket, szolgáltatást, eszmét vagy bármi egyebet keresve, amelyet Ön is kínál? – tesszük fel a kérdést a honlapon. Ha igennel válaszol, ott van a portálon a helye!
Annál is inkább, mert ma már igen sokan értenek jól a keresőmarketinghez, ezen belül a keresőoptimalizáláshoz, a SEO-hoz, igen sokan használnak AdWords, vagyis szöveges hirdetéseket honlapjuk láthatóvá tétele érdekében a keresőkben. A lemaradás elkerüléséhez a hobbi honlapok esetében is szükség van ismeretekre. A “Csináld magad” mozgalom híve vagy? – akkor ezt a honlapot ajánljuk.
Persze a kis és középvállalatok vezetői, marketingesei és a magánvállalkozók is haszonnal forgathatják. Például a honlapon szerzett ismeretek segítségével jól választhatják ki a keresőoptimalizáláshoz a specialistát!

» A keresőoptimalizálás alapjai

Keresőoptimalizálás másutt:

» Keresőoptimalizálás

Lady Moletti Pécs

Miközben már a soványság csúnya és beteges voltáról beszélünk, kiváltképp a kifutók világának környékéről, addig már kezdjük felfedezni a “valódi nők” varázsát a reklámokban is.
Lassan újra elérkezünk a sokszínűség természetességéhez, ahol a molett is lehet szép, vonzó, szexis, fiatalos. Online webáruház a megfelelő moletteknek készült ruhával – immár van hozzá!

» Molett divat webáruház

Róla írták:

» Lady Moletti Pécs – a molett divat fellegvára

LED nagyker bemutatóterem és webáruház

A LED lámpa vitathatatlanul a korszerű világítástechnika élenjáró terméke. Kitűnő, energiatakarékosvilágítás és hangulatteremtő kiépíthetőség lakásban, irodában, rendelőben, intézményben egyaránt.
A LED nagyker honlapján számos információt is beszerezhetünk, nem “csak” az árut. Győződjön meg erről például a Miért LED? menüpont alatt:

» Miért LED

Mesterfodrász Pécs

Igen, Pécsett található igazi mesterfodrász: Körző Krisztina személyében
Körző Krisztina mesterfodrász szalonjában számtalan szolgáltatást megtalálunk, olyan különlegességeket is, mint a Mikrogyűrűs keratínos hüvelyes hajhosszabbítás vagy a Brasil cacau hajegyenesítés .

Elérhetősége:
» Mesterfodrász, Pécs

ME-TERV KFT

Mezőgazdaság – tudományosan! Korszerű technológia, üzemszervezés, piaci versenyt álló termékek és szolgáltatások jellemzik. Energiatakarékos szárítástechnológiák és berendezések (pl. szalmadaráló); szárítók találhatók a palettáján. Aki ezzel vitatkozni akar, az nyilván azt modja – ezekkel én még keveset árultam el a ME-TERV felkészültségéről, kínálatáról. Vagyis említsem még meg: a terményszárító, a magtisztító, a gabonatároló, a brikettáló jelzőket is a cég neve előtt.
De lehetetlen is felsorolni, mennyi mindent kínál ez a mezőgazdasági vállalkozás.
Korszerű rostás és levegős tisztítóberendezésekből, mobil tisztítóberendezésekből pl. ennyi félét találunk kínálati oldalán:

 • síkrosták
 • dobrosták
 • hengerrosták
 • Fémszekrényes körlengő rosták
 • vibrációs adagolók-rosták
 • légszekrények
 • univerzális légtisztítók
 • kombinált levegős – rostás tisztítógépek
 • kompakt tisztítóegységek

De még mennyi minden más is ott sorakozik a honlapon…

» meterv.hu/

MICROHM Alkatrészbolt, Pécs

A Microhm Pécsett immár két üzlettel is rendelkezik a Kereskedők Háza emeletén:

szórakoztató elektronikai alkatrészbolt: T.: 72/ 327-759
háztartásigép alkatrészbolt: T:72/ 333-137

Így Pécsett egy helyen megtalálhatjuk a szórakoztatóelektronikai szaküzletet, amelyben főleg SAMSUNG terméket találunk, és az ehhez kapcsolódó kiegészítőket (kábel, huzal, rugó, elem, egér) is beszerezhetjük. És emellett a háztartási kisgépek alkatrészei és kiegészítői is itt sorakoznak a polcokon. Pl. a keresett porszívó papírzsák, az energiatakarékos izzók…

Elérhetősége:
» Microhm alkatrészbolt Pécs

Róla írták:
» Profilbővítés: a pécsi Microhm háztartásigép alkatrészeket is kínál

Műszaki ellenőrzés

Minden olyan építkezésnél, amelyen több szakma, több vállalkozó is dolgozik, törvény írja elő, hogy az építtetőnek műszaki ellenőrt kell alkalmaznia.
A műszaki ellenőr a megbízót képviseli. Feladata a műszaki terveknek megfelelő építés, szakmunka ellenőrzése – vagyis, hogy minden az előírt műszaki paraméterek alapján történjék.
A legnagyobb piac természetesen Budapest, de műszaki ellenőrzésre az egész ország területén szükség van.

Elérhetősége:
» Műszaki ellenőrzés Budapest

Nászriporter

A Nászriporter nem olyan, mint a többi… A Nászriporter oltári pillanataidra utazik, érzelemmel. Kitűnő képek egy kitűnő fotóstól. Felkészült, tudatos, merész, akit a kollégái elismernek, a kezdők és amatőrök pedig mesterüknek tartanak! Milyen honlap ajánló volna ez, ha ezt nem ajánlanánk?

» Esküvői fotózás

Natur Klinika Budapest – Rosacea kezelés

A Mindannyiunk természetes vágya az egészség és a vonzó megjelenés. Ehhez kívánunk segítséget nyújtani klinikánkon. Alaptétel: a szépség belülről fakad, szükséges hozzá a testi, a lelki, a szellemi harmónia. Az alternatív gyógymódok (homeopátia, kineziológia) kínálta szelíd öngyógyító lehetőségeket vehetik igénybe a hozzánk fordulók e cél megvalósítása érdekében.
Modern eszközök és eljárások: Anti-Aging CW Lézer; Rosacea és seprűvéna kezelés.

» www.naturklinika.hu/

Netmester

Akit nem konkurensnek tekint a Bognár Stúdió – hanem pályatársnak, együttműködésre képes kollégának. Weinreich Lászlónak hívják és övé a Netmester Kft.
Weinreich László a Pécsi Internet Akadémia alapító tagja és a KLASSZ pannóniai kulturális klaszter egyik vezetője.

» Netmester

Óraker webáruház

Ha valamiből rettenetesen sokat fogyaszt a világ, az az óra! Persze nem a homnokórára és nem is az atomórára, hanem a férfi és a női karórára gondolok. Nem mintha toronyóra lánccal kevés volna a földkerekén vagy kakukkos óra az orosz sztyeppék lakásaiban, azonban mégiscsak karórából fogy a legtöbb a világ áruházaiban.
Órából számtalan típust ismerünk: kvarcórát, köveken futó szerkezetűt, aztán igazit is ismerünk meg hamisítványt is. Olcsó és méregdrága óra is van, sőt Casio, DOXA, Timex, Seiko, Guess, Citizen, Zeppelin meg mindenféle más óra is létezik.
De a kor természetesen már nem csak órás boltokat, hanem óra-webáruházakat is ismer.
Itt most mi is egy ilyent mutatunk, órás webáruházat:

» www.oraker.hu/

P-től Zs-ig

Passzívház

Minden, amit a passzívházról, a modern és takarékos épület megtestesítőjéről tudni lehet. A jővő házairól beszélünk, egy élhető Föld energiatudatos társadalmának lakhelyéről. Itt semmi sem vész kárba, nincsenek fölösleges sallangok sem. Fűt a Föld és a Nap, hűsít a szellő… Ha tudálékos akarnék lenni most a fenntartható fejlődés fogalmát is ide citálnám, de nem teszem, hiszen a passzívház fogalmát ismerők úgyis tudják.

» Passzívház-tervezés

» Passzívház Magazin

Pánikbetegség és agorafóbia kezelése

Nem mindennapi hátrány a normális életvitel szempontjából a pánikbetegség. Ennek kiteljesedett változatát, amelyben a beteg kerülni igyekszik a pánikhelyzetet okozó szituációkat, agórafóbiának nevezik. Ám van megoldás, létezik gyógyulás – és ha kíváncsi rá, hogy hogyan és hol juthat hozzá valaki, akkor látogasson el erre a honlapra:

» Pánikbetegség

Pécsi Ablak

A Pécsi Ablak persze nem csak ablakokkal, ajtókkal foglalkozik – ahogy hivatalosan fogalmazni szoktak: nem csak nyílászárókat telepít, épít be vagy cserél -, hanem árnyékolástechnikával is foglalkozik.
Vagyis redőny, reluxa egyaránt megtalálható a cég kínálatában. Pécs és Pécs környéke biztos lehet benne, sem az otthonok, sem az intézmények nem maradhatnak kitűnő hang- és hőszígetelő tulajdonságokkal rendelkező ablak és ajtó nélkül.
Az árnyékolástechnikának – a redőny, a reluxa például -, amúgyis itt, Pécs és a Dél-Dunántúl térségében van nagy szerepe, hiszen Magyarországon itt lent, Délen a legmagasabb a napsütéses órák száma. Márpedig a déli verőfény árnyékolás nélkül, akár elviselhetetlenné is teheti egy szoba, egy iroda, egy rendelő hőmérsékletét. Hát ezen segíthet a Pécsi Ablak a redőnyök sokszínű választékával!

» Ablak, ajtó, redőny Pécs

Pécs gazdasága

A Pécs gazdasága honlap a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, a pécsi önkormányzat, a pécsi ipari parkok összefogásával létrejött portál, amely a befektetőknek segít az eligazodásban, magyarul és angol nyelven is. Pécs gazdaságának hátterét is bőséggel megrajzolja az iskolai struktúrától a kulturális lehetőségek teljességéig. Vagyis minden olyan információt rendelkezésre bocsát, amely elárulhatja a potenciális befektetőnek, hogy milyen kvalitású és kultúrájú munkaerőre számíthat!

» www.pecsgazdasaga.hu/

PRO NATURA KERT Kft.

PRO NATURA KERT, vagyis kerttervezés, kertépítés, parképítés, díszkertek, öntözéstechnika a villakertek specialistájától. A honlap csodaszép megvalósított munkákat mutat meg referenciaként.

» Kerttervezés, kertépítés, kertgondozás, öntözőrendszer

Róla írták:

» Kertek, házak, passzívházak avagy csodaszép online magazinok

» Öntözni vagy nem öntözni, ez itt a kérdés

Redőny: aluminium-redony.lap.hu

Ki hinné, hogy a redőnyök egy olyan alfajtája, mint az alumínium redőny ilyen gazdag linkgyűjteményt tudhat a magáénak.
Persze, ha látjuk, akkor már könnyű összeállítani a “receptet”: a gyártók, a javítók, a területi elhelyezkedés alapján történő felosztás – budapestiek, kelet-magyarországiak stb. -, aztán az alumínium redőny készítésének oktatói.
És akkor még a külföldre pillantás is, egészen Amerikáig.

» Aluminium redőny

SIPO Online Patika – webáruház és egészségügyi portál

Legális online webshop, amely egy létező gyógyszertári hálózatra, a SIPO-Patikák hálózatára épül. A nem vényköteles gyógyszerek mellett a vitaminok és az egészségmegőrzés egyéb készítményei, valamint a szépségápolás ezernyi “varázsszere” – csupa neves gyártótól – is megtalálhatók a kínálatában.
Téli időszakban az orrspray-k, orrcseppek a legkeresettebb árucikkek.
A szépségápolás gazdag termékkínálatot mutat: Vichy, ACM, Bioderma – hogy csak néhányat említsünk a Dermo Shop kínálatából.

A SIPO online patikáról megtalálható bejegyzések:

» Ez lesz az Ön patikája

» Online patika

Sofőröm-Sofőrszolgálat

A “Zéró-tolerancia” idején óriási tévedésbe esik, aki azt gondolja, hogy megéri kockáztatni egy gyűszűnyi alkoholt is a jogosítvány elveszítése és a többszázezres büntetés árnyékában.
‘Iszik vagy vezet” szól a közismert szlogen, vagyis aki autóval megy egy helyszínre, például fogadásra, alkalmi találkozóra, amely hirtelen átvált egy esküvő bejelentésére – és nem koccintanióriási illetlenség volna, az se igyék!?
Na, ne! – ilyen nincs! – mondja nekünk a Sofőröm-Sofőrszolgálat.
“Iszol és vezetünk!”, vagyis egy telefonhívás és máris megy a sofőr a “tett helyszínére”. És másnap a sofőr és az autó is ott ébred, ahol egyébként is ébredni szokott.
Nos, ilyen ez a Sofőröm Sofőrszolgálat.

SERES KFT – Hidraulika, gépgyártás

Konténerszállító gyártás; hulladékgyűjtő- és szállító gépkocsi, célgép gyártás; gépgyártás; Haller, Seres és Gergen márkák forgalmazása.

» Konténer, hidraulika

» Hidraulika, szerviz, munkahenger

Sportháló és kapuháló

A labdajátékok nélkülözhetetlen eleme a háló. Legyen szó akár kosárlabdáról, kézilabdáról, jégkorongról vagy a legnépszerűbbről, a labdarúgásról, hálóra mindenképpen szükség van. Ahol kapu van, ott nem csak hátvédnek, védőnek, kapuőrnek kell lennie, hanem hálónak is, amely megfogja a labdát és vitathatatlanul jelzi, hogy ez bizony egy gól, amely mondjuk Messi, Ibrahimovics vagy Nagy László lábáról vagy kezéből eredően került a hálóba. Vagy a Dream Team dobta kosárról is beszélhetünk, egy félpályás, három pontos kosárról, amely a hálóba pottyan, miután köröket írt le a kosár gyűrűjén.
Itt érheti el a kívánt hálókat:

» Sportháló

» Kapuháló

Stagra bútor

Az Európa szerte ismert lengyel bútorgyártó, a Stagra Mobel immár Magyarországot is meghódította. A gyár “életrajza”, és ami fontosabb, termékpalettája immár magyar nyelvű honlapon is elérhető.
A Stagra – magyarországi kizárólagos képviselőjén keresztül – viszonteladókat is keres.

» Stagra bútor

STRESSZOLDÁS-KINEZIOLÓGIA

Dübörög a város, dübörög a stressz. De vajon hogyan védekezhet ellene a modern kor embere? Tud a stressz ellen védekezni egyáltalán? IGEN – kapjuk a határozott választ a kineziológia, a stresszoldás jeles ismerőjétől, akinek a tanfolyamaira akár online is jelentkezhetünk. Csak semmi stressz! (Felújítás alatt)

Szakilicit

A Szakilicit egy online internetes szakember közvetítő portál. Segíti a megrendelőket és szakembereket, egymás könnyebb megtalálásában. Ön is bizonyára tapasztalta: jó szakembert találni igen nehéz. De csak volt, ha ismeri már a Szakilicitet :-)

» Online szakember közvetítő

Szabó Praxis – Fogorvosi rendelő

A pécsi fogszakorvosi ellátás egyik központja a Szabó Praxis. Fogszabályozástól az implantációig magas fokú egészségügyi ellátást tapasztalhatunk. Kulturált váró és rendelő, udvariasság a fogbetegekkel szemben. A több évtizedes szakmai gyakorlat, a kiváló műszerezettség, a modern eljárások ismerete és alkalmazása kiemelkedő elismertséget biztosít az itt dolgozó fogorvosok számára. A belváros egyik egészségügyi utcájában, a Garai utcában találjuk.

» praxis-szabo.hu/

Szállodai és éttermi textilek

A szállodai és éttermi textilek egészen más igénybevételnek vannak kitéve, mint közhasznú, háztartásokban használt társaik. Nem véletlen tehát, hogy külön üzletláncok, üzletek, éttermi- és hotelellátók alakultak a szállodai és éttermi textilek iránti kereslet kielégítésére.
Európában az egyik ilyen jó nevű termék előállító és forgalmazó a Dibella. Magyarországi forgalmazójának honlapját is elérheti, rajta a szállodai ágyneműkkel, ágyneműhuzatokkal, törölközőkkel, köntösökkel, szalvétákkal.

» Szállodai textil

Szerviz-Trió Pécs, márkafüggetlen, de Ford specializált; Pannon-Hunter

A Pannon-Hunter (a volt Szerviz-Trió) Pécsett igen jó diagnosztikai műszerparkkal rendelkező gyors, udvarias és tapasztalt társulat. A személygépkocsitól a haszongépjárművekig bátran vihetünk hozzájuk mindenféle autót, furgont, kisteherautót. Raktárkészletük gazdagabb, mint némelyik spórolós márkaszervizé – mert ők tudják, az igazi barát bajban ismerszik meg. Márpedig aki a bajban nem tud (vagy nem is akar) segíteni, az éhkoppon marad. De itt nem ez a jellemző, hanem éppen ellenkezőleg! Legújabb beszerzésük a HUNTER futóműbeállító, amellyel 90 másodpercalatt kész a diagnosztika. S ha kell, akkor hipp-hopp elkészül a futómű beállítása.

» Márkafüggetlen autószerviz, Pécs

Tanfolyamkereső

A Tanfolyamkereső hihetetlen nagyságrendben – vagyis az összes magyarországi, engedéllyel rendelkező tanfolyam gyűjtőhelye. Itt aztán tényleg válogathat, aki szakmát akar tanulni, vagy továbbképezné magát. A keresés történhet a tanfolyam neve és helye alapján is – lényeg, hogy Ön megtalálja a kívánt szakirányt.

» Tanfolyamkereső

Tájépítészet, környezetvédelem, oktatás, előadások

A természet védelme közös érdekünk. Lassan Magyarországon is polgárjogot nyernek az ilyen fogalmak: tájépítészeti tervezés, tájvédelem, környezetvédelem, ökológia.
Dr. Boromisza Zsombor honlapján kinyílnak számunkra ezek a fogalmak, élni kezd a természet, tanösvények nyílnak és az egyetemi oktató, mérnök bevezet minket egy gyönyörű diszciplína és gyakorlat titkaiba.

» Tájvédelem, környezetvédelem

Interjú Dr. Boromisza Zsomborral:

» A tájépítész mérnök a tájra tájol

Tátra Sóbarlang Budapest, 13. kerület

Asztmával élni nagyon nem könnyű dolog, miképpen más légzőszervi bántalommal, betegséggel sem az. Évről-évre nő azon nagyvárosi emberek száma, akik sajnálatos módon megtapasztalják ezt.
És sokan nem tudják, hogy mennyire közel is van az enyhet adó, a gyógyulást is elősegítő sóbarlang és sóterápia!
Sokan hiszik, hogy egy-egy sóbarlang látogatásért messzire kell utazniok.
Pedig itt van a városban, Budapesten a Tátra Sóbarlang, a XIII. kerületben.
És nem kell nyugtalankodnia a vendégnek, mert ez a sóbarlang a tudomány erejével állítja elő az ellenőrzötten kiváló minőségű környezetet.
A Tátra Sóbarlang egyébként számtalan szolgáltatást is nyújt, mintegy mellékesen, de a szó más értelmében korántsem mellékesen!
Talpreflexológia, dohányzásról leszoktatás és sorolhatnánk.
A honlapon kérdést is feltehet orvosoknak, szakértőknek – válaszolni fognak.
Minderről győződjön meg a honlapon:

» tatrasobarlang.hu/

Ti-Dent Fogászat, Pécs

Dr. Farkas Dávid fogszakorvos, szájsebész és Dr. Halász Éva is itt, e jó hírnevű fogászati rendelőben rendel.
Fogkezelés, fogpótlás, implantátum felhelyezés, egyéb szájsebészeti megoldások szerepelnek a fogorvosi kínálatukban és gyakorlatukban.
Fogorvos Pécs

Tibor Dental – Irish & Hungarian Dental Team

Az ír-magyar fogorvosi csapat professzionális ellátást biztosít. Hírnevük mind Írországban, mind Magyarországon a kimagaslóan jól teljesítő fogászati ellátást biztosítók körébe helyezi őket.

» Tibor Dental Travel Hungary | Implant

Távszabályzó, távkapcsoló

Elromlott és már nem akkor vált a távszabályzója, amikor Ön akarja és az üzlet, ahol a készülékét vásárolta, már nem is létezik, vagy külön távszabályzót nem tart? Ilyen helyzetben sem dől össze a világ – elegendő rákattintania a www.tavszabalyzo.eu honlapra és máris kiválaszthatja az Önnek szükséges távkapcsolót. GRUNDIG, JVC, LG, PANASONIC, PHILIPS, SAMSUNG vagy SONY márkájú a készüléke? Vagy valami más? Önnek reménye van arra, hogy megtalálja azt, amit keres!
» www.tavszabalyzo.eu/

TOM-SAT KFT Pécs

A Tom-Sat Kft. a UPC Direct Műholdas TV és a Mindig TV (földfelszíni digitális adások) előfizetéseinek biztosításán túl a szerelékek, berendezések, antennák, erősítők beszerelését is vállalja. Az üzlet Pécsett, a Kereskedők Háza emeletén található – no, meg az interneten is. A webáruház-szerű megoldásokkal akár házhozszállítással is megoldható egy-egy munka. És az internet korában hatóköre sincs az üzletnek: elmennek a jónevű berendezéseikkel, a szakértelmükkel bárhová!

» pecs-upc-tv.hu/upc-direct-muholdas-tv

Ultrahangos alakformálás

Az Ultrahangos Alakformálás egy új szalon, korszerű szolgáltatással: ultrahangos alakformálással és zsírbontással. Mint azt a honlapról leolvashatjuk: “Egyedülálló hármas hatásmechanizmus –karcsúság, szépség és egészség műtét és fájdalom nélkül, akár egy ebédszünet alatt! Ultrahangos zsírbontás, rádiófrekvenciás méregtelenítés és elektro-stimulációs regeneráció egyben.”
És legyünk őszinték önmagunkhoz: hát nem fér rá mindannyiunk testére egy kis csinosítás? Pláne, ha ezért nem kell szenvednünk, hanem a fogyás, a fogyasztás munkáját elvégzik nekünk az ultrahangok.
És akkor már nem is marad más hátra számunkra, csupán szépnek kell lennünk!

» Ultrahangos zsíroldás, alakformálás

Valcsics Villa Panzió

A Valcsics Villa Panzió a Mecsek oldalába rejtett kicsiny várkastély, toronyszobával. Ez ám a panzió, ahol akár toronyszobában lakhat a látogató, kipihenve fáradalmait a friss hegyi levegőn a kényelmes szobájában. Ez a városrész a Tettye, amely gyönyörű parkkal rendelkezik 2010 óta, amikor is a Pécs város Európa Kulturális Fővárosa volt.
Viszont autóval, busszal vagy a merészebbek számára gyalog is könnyen elérhető a kulturájáról, a múzeumairól és az egyeteméről híres város.

Vizuál Tipp

A Vizuál Tipp felszereléseivel, eszközeivel igazán rangos lehet egy-egy rendezvény. A vizuális kultúra eszközhasználatában rendkívüli tapasztalatokkal rendelkező társaság referenciáival ismerkedjen meg honlapjukon.

» Projektor bérlés, plazma, video-, ledfal bérbeadása