Szolgáltatások: honlapkészítés, online stratégia, marketing mix, PR, optimalizálás

HONLAP TERVEZÉS, HONLAPKÉSZÍTÉS

Szolgáltatásaink: közösségi média kapcsolatokkal

A honlapkészítés során gondoljunk arra: amikor először nézünk rá egy csillogó-villogó, izgő-mozgó, attraktív honlapra (régebben ez jellemzően flash volt), még az is lehet, hogy hanyatt vágódunk a gyönyörűségtől. Másodszor még bólintunk egyet, – hja, ez az az oldal – aztán a harmadik látogatástól már nagyon fog zavarni minket minden, ami útjában áll az információ szerzésnek, a szolgáltatások elérésének. Referenciáink között flash honlapot egyetlen egyet sem talál! És napjainkban a keresők az ilyen mozit már le sem játsszák!

Jó tudnunk honlapkészítés közben: egy-egy honlapot nem a hanyatt vágódás igényével keresnek fel az emberek, hanem a gyorsan elérhető, használható információk megszerzésének igényével!

Mi valódi honlap optimalizálást ígérünk, felhívva a figyelmet a közösségi média (social media) nélkülözhetetlenségére, a kapcsolatok fontosságára a Google Cégem, a Twitter, a Facebook, a LinkedIn, a Tumblr és a többi lehetőség kihasználása terén.

Nálunk egy helyen intézhető:

  • honlap tervezés
  • honlap karbantartás
  • redesign
  • honlap optimalizálás, másképpen keresőoptimalizálás vagy SEO (már meglévő honlapra vonatkozóan is).

Az általunk készített honlapok általában WordPress motorra készülnek, a PHP legfrisebb változatával, mobilbarát (responziv) kivitelben, SSL-t, vagyis titkosított kommunikációt alkalmazva.
Kérje segítségünket most!

HONLAP-OPTIMALIZÁLÁS / SEO / KERESŐMARKETING

SEO, keresőoptimalizálás prémium szinten

Gondolt már arra, hogy hiába a szép és drága honlap, ha senki sem akad rá a keresőkben?! A keresőoptimalizálást sokan ígérik. (Jelentése: a keresők első helyeire juttatunk egy honlapot.) Ígérni bárki ígérheti, de Ön ragaszkodjon a referenciákhoz!

Kérjük, ellenőrizze, valóban megtalálja -e ügyfeleinket és a saját lapjainkat a keresők élvonalában?
Ha egy honlapról beszélgetnénk, mi legelőször azt kérdeznénk – A Google keresőtáblájának (SERP) melyik régiójában foglal helyet, vagyis rátalálnak-e egyáltalán a weben keresők.

A szakirodalom az első 20 találatot (további szűkülő határok: az első 10, az első 5) preferálja.
Bővebben: keresőmarketing, online marketing

SEO munkánkról írták: » Online marketing tapasztalatok (mg. gépalkatrészek)

Kérje segítségünket – ha a keresők élvonalban akar kerülni!

INTERNET-KOMMUNIKÁCIÓ ELEMZÉS / HONLAPELEMZÉS

Látott már Ön független elemzést cége honlapjáról? Hatékonyabbá akarja tenni portálját, s ehhez várja javaslatainkat, illetve a megerősítést?

Egy cég Internetes megjelenítése több szakma (ha úgy tetszik, több tudományág) együttmuködését feltételezi. Elemzéseink is több szempontból (marketing, pszichológia, szociológia, számítástechnika…) közelítik meg honlapját.
A munka során nem csupán szemrevételezzük a szájtot…

A munka része a konkurens cégek honlapjainak hatékonyságvizsgálata, az összehasonlító elemzés is.
Hasznos javaslatokhoz juttatjuk, hogy növelhesse kommunikációja hatásfokát!
Kérje segítségünket most!

MARKETING STRATÉGIA

Ha ágyút kéne eladnom – fillért sem költenék méregdrága filmre, s nem szórnám tele az országos sajtót sem a fegyver dicséretével. Nem, bizony.

Ám a tüzérezred parancsnokát meghívnám egy jó helyen, bőséges vacsorára! Ez volna a marketing-stratégiám!

Persze van úgy, hogy ennél kevesebb is elég – hm, akkor elővenném Kottler valamelyik vastag kötetét :-), s megtenném, amit már megtettek mások annyiszor…
Kérje segítségünket! – a standarden túl egyedi, szokatlan megoldásokkal is segítjük Önt!

PR-CIKK

A szakirodalom szerint PR-cikk nincs is… Ám a köztudatban oly mélyen gyökeret eresztett ez a fogalom, hogy “az ilyen nincs is” replika helyett teszünk ide egy részletet PR-szöveg címszó alatt. Egyebek mellett ez azt is jól mutatja: nem csak a direkt eladási szándék az egyedüli út! Sőt…

Amikor még Szuper 8-as volt a kameránk, az előhívás hetei után elsötétítettük a lakást, s bámultuk a lebegő, meg-megvonagló, magunk alkotta néma filmet.
Az ötödik vetítés után persze már jöttek a filmre a csíkok, a tizedik után már el is tűnt örökre az anyós mosolygós arca, nagyokat lehetett bánkódni…
Ma már persze más a helyzet. Ha a mostani, korszerű DV, DVD kameránkkal felvesszük az imént említett kedves hölgyet, azonnal visszanézhetjük, ráadásul az a kép már megmarad örökre, s az anyós digitális sztereó hangja CD minőségben fog zengeni az idők végezetéig…

Bognár Stúdió: szöveg a Hi-Fi Galéria Kamera Centrumának
Önnek miről írjunk?

ARCULATTERVEZÉS

Egy cég teljes, mindenki másétól megkülönböztethető identitása, arculata (Corporate Identity) a filozófiájára épülő vállalati magatartásból (Corporate Behavior), a kommunikációs tevékenységéből (Corporate Communication) és az arculattervezéséből (Corporate Design) épül föl.
Elvileg… Gyakran más kategóriák a mérvadók: tetszik vagy nem tetszik a tudatos, fáradságos szakmai munkával létrehozott mű a legrangosabb főnöknek…
Kérje segítségünket! – ha jót akar magának! :-)

KIADVÁNYSZERKESZTÉS

Prospektus, kártyanaptár, alkalmi kiadvány – nyomdai előkészítéssel, minőségi színvonalon, tőlünk!

Erénye egy kiadványnak, ha un. talpas betűkészletet használ, s így jól olvasható.
(Nem úgy a neten. Bevalljuk: mivel a prospektus, a nyomtatott hirdetés világa felől érkeztünk az internet-kommunikáció vizeire, eleinte az elektronikus megjelenítésben is a talpas betűt erőltettük. Hja, a tanulópénz!)

Gyakran találkozunk a nyomtatott kiadványokban a térközök hierarchiájának megsértésével (Hierarchy of spaces). V.ö. Virágvölgyi Péter, A tipográfia mestersége, Osiris Kiadó, 1999.

Tehát növekvő sorrendben: betűköz, szóköz, sorköz, hasábköz, s legszélesebb mind közt a margó!

Önvallomások a témában:
» Megnyitott a Szigetvári Gyógyfürdő avagy prospektust miért nehéz készíteni

» Kártyanaptár nosztalgia

Kérje segítségünket!

ELŐADÁS, BLOG -, FACEBOOK OLDAL KÉSZÍTÉSE, VEZETÉSE

Blogot prédikálunk és blogot vezetünk – mert tudjuk, hogy a jövő marketingje a közösségi hálózatokban fog fejlődni és élni!
Évek tapasztalataihoz juthat hozzá néhány óra alatt – rendelje meg most a Blogok az üzleti életben c., vagy más, az internet marketingjét érintő Bognár László előadást!
Referenciák: Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara; Kulturális Ipari Klaszter.

De egy-egy nagyobb rendezvény webmarketingjének tervezését is ránk bízhatja, vagy akár egy-egy fontos, közérdekű, jelentős blog vezetését, irányítását is, mint ahogy a CinePécs Nemzetközi Filmfesztivál tette.

Bepillantás Facebook oldalainkba:

» https://www.facebook.com/bognarstudio/