Jóljárok Magazin – céghírekkel, társadalompolitikai megközelítésekkel

Mi is az a Jóljárok Magazin?

Joljarok magazin fejléce

A fogyasztói szokások változásait nyomon követve megállapíthatjuk, hogy az akciók, az akciós árak ma fontosabb szerepet játszanak az értékesítési stratégiákban, mint bármikor.

Ha eladni kíván, szolgáltatásunkkal abban segítjük Önt, hogy az akciós árakra kiélezett versenyhelyzetben korszerű, gyors eléréssel, alacsony áron tehessen szert előnyre versenytársaival szemben s növelhesse eladásait.

Fogyasztóként információkhoz segítjük Önt – pl. építkezéskor tanácsokkal látjuk el, (pl. passzívház-tervezés; ajtó, ablak vásárlási információk), olcsó, sokak számára elérhető míves ajándéktárgyak, pl. ezüst ékszerek…

A jól menedzselt és a keresőkben előkelő helyet elfoglaló weboldal számos akciós árú terméket kínál, ezért a fogyasztók érdekvezérelve keresik fel áruk, illetve szolgáltatások megvásárlása, megrendelése előtt.

Ám a Jóljárok Magazin több, mint egy érdekes, előnyöket biztosító “reklámhely”!

Magazinunk friss bejegyzése most > Online ismeretterjesztés: keresőoptimalizálás (SEO)

Közhasznú adatbázisok elérését (Szolgáltatóház), általános informálódási és vásárlási-eladói teret biztosító sokszínű portált, magazint teremtettünk.

A Jóljárok Magazin- rádióreklámja:

Egyre több az internetre kötött számítógép, egyre több a szélessávú, azaz gyors internet-elérés. Állami programok, pályázatok segítik a háló továbbszövését. Tehát az internetes tájékozódás feltételei már adottak s biztosan tudjuk, hogy szárnyalva fejlődnek tovább.

Tehát amit többek között kínálunk: gyors, könnyen elérhető, olcsó, hatékony hirdetési lehetőség. Legyen az elsők között, hogy az eladásokban is első lehessen! Hirdessen velünk a kor színvonalán!

A Jóljárok Magazin Hírei, céghírei között számos cég újdonságát, fontos szolgáltatását is felvillantottuk. Pl.:

Kertek, házak, passzívházak avagy csodaszép online magazinok

Menhely alapítvány – Budapest

A Jóljárok Magazin (Céghírek, magazin) kiadója – a Bognár Stúdió reklámügynökség – másfél évtizedes tapasztalattal rendelkezik a marketingkommunikáció területén. Használja fel tudásunkat, tapasztalatainkat!

Segítjük Önt a saját honlapjának keresőoptimalizálásában is, hiszen ingyenesen linket szerezhet tőlünk, méghozzá releváns linket, a kulcskifejezéseire ültetve. Például:

» Budapest linkkatalógus

Nem is olyan régen ezt írtuk: Készül az új! Minden tartalmi egység önálló description-t kap. Megváltoznak az elérési címek is, s a keresőoptimalizálásban szerzett tapasztalataink beleépülnek majd. De azóta is változott a világ s benne az internet. A Jóljárok Magazin ma már a Facebookon, vagyis a közösségi hálón is elérhető. Sőt 2017-ben reszponzív “anyagból” szőtt új ruhát kapott és WordPress motoron roboghat tovább.

És akkor a Jóljárok.hu néhány “csemegéje”:

Blogajánló | Szolgáltatóház

TIPPEK – TRÜKKÖK

 • Ha egy honlap belső oldalán nem lát főoldal, vagy kezdőlap feliratot, akkor az oldal fejlécén lévő logo-ra kattintva juthat a kezdő oldalra!
 • Gyakran kap Ön is olcsó ajánlatot valamely gyűjtő oldalon való szereplésre?
  Miért jó az Önnek, ha száz konkurensével egy lapon szerepeltetetik? És még fizet is ezért?
  Az Ön honlapja így lesz hontalan lap.
  Sokkal hatékonyabb, ha a saját lapjával áll a keresők élén, s legfeljebb olyan gyűjtőoldalon van jelen, ahol egymást kiegészítő, ill. más-más profilú vállalkozások szerepelnek, s azok sem sokan!
 • A nagyhangú ajánlatok száma óriási! Ellenőrzi Ön, hogy a saját magát VILÁGHÍRŰNEK mondó internetes vállalkozás megtalálható-e egyáltalán a keresők élvonalában?
  Az a legszebb, amikor nulla PageRank értékű honlap freemail-es című ügyintézője tesz nekünk kikerülhetetlenül fontos, hatékony megoldást nyújtó ajánlatot!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .